“Met mensen de goede kant op bewegen!”

Met mensen

Mijn hart wordt geraakt door mensen deur die hun weg in het leven zoeken, maar worstelen met (gebieden van) onzekerheid. Vraagstukken als ‘wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ ‘Wat wil ik?’ zijn aan mij besteed.

Met groepen ben ik graag bezig met relationele processen; groepsprocessen, communicatie, met verschillen, schoffel je staande tussen…

De goede kant op

Voor mij is ‘goed’ bij meer verbinding. god, de anderen, de eerste keer. En dat is een proces. Als mens zijn we in proces. Dat is niet erg, daar worden we mooier en wijzer van.

Bewegen

Het leven is in beweging, dat kan niet anders. Wij komen aan de basis. En ook mijn stijl van werken is dynamisch. Ik werk graag buiten, wandelend van gewoon in de natuur. Wanneer dat niet kan, is de ruimte binnen.

Bij groepen kan ik veel stijlen: hanteren doceren, trainen, spreken. kies ik voor een werkvorm die het meest effectief is om te bereiken wat wenselijk is.

En voor de helderheid richt ik op driewerkveldenen ik al mijn hele leven beweeg. In alle gebieden dus al meer dan 40 jaar ervaring.

Bekijk alle informatie die op deze site deze te vinden is en gerust, neem, contact op. Kan ik ook jou de goede kant op meebewegen?