Mijn missie staat al jaren centraal in mijn doen en zijn:

“Met mensen de goede kant op bewegen!”

Met mensen

Mijn hart wordt geraakt door mensen die hun weg in het leven zoeken, maar worstelen met (gebieden van) onzekerheid. Vraagstukken als ‘wie ben ik?’ ‘Wat kan ik?’ ‘Wat wil ik?’ zijn aan mij besteed.

Met groepen ben ik graag bezig met relationele processen; groepsprocessen, communicatie, omgaan met verschillen, hoe blijf je staande tussen…

De goede kant op

Voor mij is ‘goed’ wanneer er meer verbinding ontstaat; met God, met anderen, met jezelf. En dat is een proces. Als mens zijn we in proces. Dat is niet erg, daar worden we mooier en wijzer van.

Bewegen

Het leven is in beweging, dat kan niet anders. Wij zijn onderweg zolang we leven. En ook mijn stijl van werken is dynamisch. Ik werk graag buiten, wandelend of gewoon in de natuur. Wanneer dat niet mogelijk is, gebruik ik de ruimte binnen.

Bij groepen kan ik veel stijlen hanteren: doceren, trainen, spreken. Daarbij kies ik voor een werkvorm die het meest effectief is om te bereiken wat wenselijk is.

Ik richt me allereerst op Christenen: pastorale coaching en training, waarbij ik mij richt op drie werkvelden: schoolkerk & agrarische sector waarin ik me al mijn hele leven beweeg. In alle gebieden dus al meer dan 40 jaar ervaring.

Bekijk rustig alle informatie die op deze site te vinden is en neem gerust, vrijblijvend, contact op. Wellicht kan ik ook met jou de goede kant op meebewegen?