Ere wie ere toekomt!

Ooit speelde ik als kind met Playmobil, met dank aan mijn moeder van wie ik mijn eerste doosje kreeg. Nog steeds ‘speel’ ik wekelijks met dit prachtige speelgoed. Verbeeldtaal is zóó krachtig bij coaching en begeleiding. Ik denk dat ik er nooit genoeg van krijg:).

Nieuwsgierig? Bestel mijn boek via mijn webshop op www.Hermineke.nl (of via de plaatselijke boekhandel en desnoods via bol.com)

Het boek voor mijn moeder

1 dacht op “Ere wie ere toekomt!”

  1. een gekregen boek wil ik ook lezen en zeker als Hermineke (dochter) het heeft geschreven. Ik ben wel geen coach maar vond het wel mooi om te lezen hoe playmobil
    gebruikt wordt en het veel duidelijker wordt hoe iemand zich kan uit drukken.
    Veel zegen over je werk!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *