Volgende cursusdagen:

Wanneer je zelf een groepje van 6 of meer mensen hebt, kunnen we in overleg een datum prikken

Goudriaan:

Meppel: donderdag 14 november 2024

Daarnaast wil ik je nogmaals bedanken voor de studiedag Vloermodellen van gisteren. Ik kan niet in woorden uitdrukken van hoeveel waarde die voor mij is geweest. Ontzettend waardevol!!Dit door de rust, de manier waarop de oefeningen gedaan werden, de veiligheid die geboden werd en wat de opdrachten zelf brachten.
Zo kostbaar.
Met vr. Gr. Hanneke

Klik hier om je aan te melden.

Er zijn verschillende manieren om principes uit te leggen. Vaak gaat het door middel van woorden en wordt er gecommuniceerd van hoofd naar hoofd. Dat heeft zijn waarde, maar is niet altijd toereikend om het gevoel aan te spreken. En juist dát ingewikkelde gevoel, wat soms zijn eigen waarheid heeft, dient bereikt te worden.

Vloermodellen zijn een middel om gevoel en verstand samen aan te spreken. Doordat je letterlijk op iets gaat staan, wordt het van jezelf en trekt het jezelf uit je hoofd naar je hart.

Deze Vloermodellen worden door diverse mensen toegepast in de coachpraktijk, maar kunnen ook uitstekend ingezet worden andere context.

Te denken valt aan:

  • Rangeer-model (wanneer je op zoek bent naar helpende gedachten)
  • Droom-model (wanneer er een keuze gemaakt moet worden)
  • Context-model (wanneer je anders naar een lastige situatie wil kijken)
  • Emotie-diamant (wanneer er onterechte boosheid is)
  • Etc

De dag is geheel verzorgd en duurt van 10.00 – 16.00 uur. Kosten zijn €90,- tot €105,- (dat is inclusief 3 in 1 vloermodellenset).

Klik hier om je aan te melden.