Het coachtraject bij Hermineke heeft mij geholpen om helder te krijgen hoe ik de opgedane kennis en ervaring van mijn studie wil benutten in de toekomst. Hermineke leerde mij meer te denken vanuit mijn mogelijkheden dan vanuit mijn bezwaren, daarbij rekening houdend met wat realistisch is.
Ik kijk terug op ontspannen gesprekken met mooie open vragen, opdrachten en eerlijke adviezen die mij verder hebben geholpen.

Mariska (44)


24-uurs coaching zou ik echt van harte aanraden. Hermineke luistert, straalt rust uit en begeleid, durft vragen te stellen, zonder iets op te leggen. De gesprekken in combinatie met een verblijf in de  B&B gaf de ruimte en rust om de gesprekken te laten landen. In een paar dagen tijd heb ik veel geleerd en is God dichterbij gekomen. Heb ik nieuwe inzichten en antwoorden gekregen over mezelf en een situatie waar ik al lang mee rond liep. Ik ben rijker, maar ook een stuk Lichter naar huis gegaan. Twijfel? Ik zou zeggen, dan juist doen!

Cora


Ik ben heel blij dat ik een trajectje heb kunnen doen bij je en daar heel veel van heb meegenomen! Dat ik “mezelf” kan zijn zoals ik ben (op dat moment en op alle momenten), is toch wel een hele belangrijke! Mijn eigen vriend gaan worden i.p.v. vijand… Dat ik niet de hele wereld op mijn schouders hoef te nemen en dat ik ook nog wat aan God over mag laten 😉. Wat ik ook zo mooi vind is dat het “zo naar je leven kijken” dus heel christelijk is! Nu vallen sommige mindfulness-oefeningen, stilte-oefeningen etc. mooi samen i.p.v. dat er altijd voor gewaarschuwd wordt en dat bijbellezen het énige is dat helpt. Zo had ik het altijd opgevat…
Marieke


De drie gesprekken binnen het traject van 24 uurs-coaching hebben me zeer geholpen om me zekerder te voelen en sterker te staan in ‘wie ik ben’. Door de professionele aanpak van Hermineke tijdens de coaching-gesprekken kreeg ik inzicht en tools om er verder mee aan de slag te gaan. Door haar rust en geloof voelde ik me vertrouwd en veilig, wat een goede setting is om te komen tot een nieuwe innerlijke overtuiging die me verder helpt om met ‘wie ík ben’ de goede kant op te bewegen’.
Fem, verpleegkundige


Een fijne, duidelijke coach. Durft vragen te stellen die moeilijk kunnen zijn op dat moment, maar waar je zeker sterker uitkomt omdat je steeds beter begint te begrijpen wie je bent in God. Verder is Hermineke een coach waar je je echt veilig en vertrouwd bij kan voelen. Je kan echt eerlijk zijn zonder dat je veroordeeld wordt als persoon.

Samuel

Hermineke heeft mij goed geholpen! Ze heeft mij een paar goede tips meegegeven die ik ook in de praktijk kan toe passen. Hermineke heeft een nuchtere en realistische kijk op het leven, wat mij geholpen heeft om de dingen in perspectief te zien. Dit had ik als creatief en gevoelig persoon, die regelmatig een hoofd heeft wat overstroomt – nodig!

T., Grafisch vormgever