“Een fijne, duidelijke coach. Durft vragen te stellen die moeilijk kunnen zijn. Je kan echt eerlijk zijn zonder dat je veroordeelt word als persoon.”

 

Betrokken, gedreven, eerlijk, empathisch, daadkrachtig, verbindend zijn (kern)kwaliteiten die ik bij Hermineke vind passen.”

 

“Hermineke is zo’n type waar je je thuis voelt. No nonsens, ‘wees gewoon lekker jezelf’ en besef hoe mooi God je gemaakt heeft. “

 

“Eén van de mooie beeldspraken die ik nog vaak in mijn herinnering krijg is: Verwerking is vaak een wenteltrap…je komt wel hoger, maar ook steeds weer langs hetzelfde punt, en dat doet pijn, maar steeds een beetje minder…”

 

“Door haar rust en geloof voelde ik me vertrouwd en veilig, wat een goede setting is om te komen tot een nieuwe innerlijke overtuiging die me verder helpt om met ‘wie ík ben’ de goede kant op te bewegen’.”

 

“Ik kijk terug op ontspannen gesprekken met mooie open vragen, opdrachten en eerlijke adviezen die mij verder hebben geholpen.”

 

“Op een prettige manier en met oog voor iedereen (de eerste keer kende ze al zo’n beetje alle namen van de grote groep uit haar hoofd) brengt ze haar grote ervaring op ons over. “