Het meeste succes wordt behaald wanneer er de mogelijkheid is om ergens 100% op te focussen. Met de reguliere begeleiding (met bijvoorbeeld één keer in de twee weken een gesprek van een uur) is dat lastig, want eenmaal thuisgekomen word je weer meegezogen in het dagelijks leven.

Bij 24 (of 48/72) -uur coaching is het mogelijk om er voor te kiezen om 1 of meerdere dagen er helemaal uit te zijn en bezig te zijn met datgene waarvan je weet dat je er mee bezig moet zijn.

Je overnacht in onze B&B en we passen de gesprekken op maat in, afhankelijk van energieniveau, intensiteit van de gesprekken en het onderwerp. De prijs is net zo goed op maat.


Hermineke is een geweldige en unieke coach en pastoraal hulpverlener! Ik ben een paar dagen met overnachtingen en gesprekken bij haar geweest. Hermineke kan goede en doorgronde vragen stellen die je tot nadenken zet. Ook als je vastgelopen bent met jezelf en even geen uitweg weet. Dan zoekt Hermineke samen met je mee om die ene weg te vinden dat je vooruit komt. Het is zeker confronterend maar met een positieve uitwerking. Want haar doel is om de goede kant op te bewegen. En dat is bij mij zeker gelukt. Een verlangen die ik diep weggestopt had en waarbij ik mijn deur gesloten had, heeft zij samen met mij de deur weer opengezet. Hermineke is iemand die geduldig is, ze is professioneel, ze is confronterend, ze is eerlijk, ze pakt door, ze heeft een goede kennis op haar vakgebied en ziet de dingen die jezelf niet inziet! Ze heeft mij ontzettend goed geholpen door mij erbij stil te zetten. Ik heb deze gesprekken ervaren als veilig en betrouwbaar, in een omgeving waar de rust en vrede voelbaar en te proeven is. Doordat ze veilig en betrouwbaar is kon ik alles met haar delen wat ik meedroeg in mijn rugzak. Deze dagen en gesprekken gaven mij dat ik weer nieuwe hoop en een nieuwe toekomstperspectief heb. Ik geef haar mijn volledige aanbeveling omdat je er zeker geen spijt van krijgt!

Jolanda

24-uurs coaching zou ik echt van harte aanraden. Hermineke luistert, straalt rust uit en begeleid, durft vragen te stellen, zonder iets op te leggen. De gesprekken in combinatie met een verblijf in de  B&B gaf de ruimte en rust om de gesprekken te laten landen. In een paar dagen tijd heb ik veel geleerd en is God dichterbij gekomen. Heb ik nieuwe inzichten en antwoorden gekregen over mezelf en een situatie waar ik al lang mee rond liep. Ik ben rijker, maar ook een stuk Lichter naar huis gegaan. Twijfel? Ik zou zeggen, dan juist doen!

Cora

“Hermineke, de gesprekken in dit weekend hadden me 2 jaar therapie kunnen besparen!”

n.n.